Oavsett hur makar som beslutar att begå äktenskapsbrott svär att de aldrig kommer att göra det igen, borde de inte lita på dem. Forskare har funnit att en fuskare alltid förblir en fuskare.

En studie av forskare från University of Denver i USA visade att personer som har begått ens en äktenskapsbrott därefter är 3,5 gånger mer benägna att begå efterföljande. Dessutom måste inte bara de partner som redan har lurats lida, utan också de som fuskaren bestämde sig för att skapa ett nytt förhållande. Så även i en ny familj kommer mannen fortfarande att springa åt sidan, som han gjorde i sitt tidigare äktenskap, skriver Medikforum.ru.

Det är konstigt att nästan samma samband kan spåras bland offer för förräderi. Och om en anahatamon.com kvinna stod inför äktenskapsbrottet för hennes utvalda, riskerar hon i sitt nästa förhållande också att uppleva samma flera gånger mer. Dessa resultat gjordes av forskare baserat på observationer och intervjuer med 484 män och kvinnor i åldrarna 18 till 34.

Det visade sig att äktenskapsbrott bara är en av många orsaker till problem i familjer som kvarstår över tiden. Om en man öppnade händerna i förhållande till sin tidigare älskare, finns det en enorm risk att han kommer att göra detsamma med en ny flickvän. Detsamma gäller sådana obehagliga stunder i livet tillsammans som skandaler, skrik, chocker och ömsesidiga förolämpningar. Risken för detta tågs övergång till nästa förhållande är fem gånger högre hos sådana nervösa människor.

När det gäller äktenskapsbrott är deras antal också fantastiskt. Redan 2013 visade en undersökning av mer än 100 tusen personer att 33% av männen och 19% av kvinnorna tillåter sig att fuska regelbundet. Och en av fyra kvinnor, enligt US Center for Disease Prevention, mötte våld i hemmet.

2021-04-21T07:25:10+00:00

TYÖNTEKIJÄT OVAT TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Pyrimme löytämään työntekijöillemme aina heidän osaamistaan vastaavia tehtäviä ja kauttamme ohjautuu työntekijöitä säännöllisesti asiakkaillemme vakituisiin työsuhteisiin.

Yhteystietot

Phone: +372 56765455