Loading...
Etusivu2021-03-15T08:33:02+00:00
horse racing cheltenham festival

Rehellisyys

Olemme vilpittömiä ja rehellisiä ja edellytämme rehellisyyttä myös asiakkailtamme ja työntekijöiltämme.

Luotettavuus

Olemme luotettava yhteistyökumppani ja työnantaja. Noudatamme kaikissa asioissa vaitiolovelvollisuuttamme ja toimimme noudattaen toimintaamme liittyviä lakeja ja säädöksiä..

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ovat meille tärkeitä. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme aina heidän tarpeidensa mukaisesti.

Sitoutuneisuus

Sitoudumme työhömme ja tehtäviimme 100 prosenttisesti.

Avoimet työpaikat

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä valtakunnallisesti ympäri Suomen. Meille hakijakokemus on tärkeää, siksi vastaamme kaikille hakijoillemme ja pidämme sinut tiiviisti mukana rekrytoinnin edetessä.

MaatalouslomittajaPohjois-Savo
Haemme ammattitaitoisia maatalouslomittajia lypsykarjatiloille. Lomittajalla tulee olla työkokemusta tai alan koulutus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä asema-, parsi- tai robottinavetoissa sekä työkoneiden käyttötaitoa (LT, liikennetraktorin ajokortti). Edellytyksenä on myös sujuva suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Lomittajalla tulee olla käytössään oma auto
HitsaajaPohjois-Savo
Työtehtävässä edellytetään: – hitsaajan perustaitoja – sujuvaa englannin kielen taitoa – voimassa olevaa työturvallisuuskorttia – B-ajokorttia voimassa olevaa tulityökorttia – positiivista asennetta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta – kokemusta hitsaajan töistä – voimassa olevia hitsausluokkia
LevyseppähitsaajaTurku
Mitä odotamme hakijalta: 
Edellytämme hakijalta ammattitaitoa, alan koulutusta, työkokemusta sekä hitsausosaaminen migillä. – Kokemusta vastaavanlaisesta työstä
– Reipasta asennetta työntekoa kohtaan . Tarjoamme kokoaikaisen työn. Työsuhde on määräaikainen 6-12 kk, mutta jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Palkka: TES mukaan.

Tarjoamme korkealaatuista työvoimaa pääasiassa Suomeen ja Ruotsiin. Työntekijät tulevat lähinnä Baltian maista, olemme myös käynnistäneet neuvottelut useiden kumppaneiden kanssa Ukrainan työvoimasta. Näin voimme varmistaa että tarvittavilla aloilla on tarjolla satoja työntekijöitä.

https://bastaapoteket.com/

TYÖNTEKIJÄT OVAT TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Pyrimme löytämään työntekijöillemme aina heidän osaamistaan vastaavia tehtäviä ja kauttamme ohjautuu työntekijöitä säännöllisesti asiakkaillemme vakituisiin työsuhteisiin.

Yhteystietot

Phone: +372 56765455