Loading...
Työnhakijoille2021-06-21T16:02:32+00:00

Miksi STAFFRENTAL?

Kauttamme löydät mielenkiintoisimmat asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtävät sekä erilaiset toimistotyöt.

STAFFRENTAL tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia:

  • Joustava työ on paras muuttuviin elämäntilanteisiin. Kauttamme löydät projektiluontoisia työtehtäviä, jotka usein johtavat vakituiseen paikkaan.
  • Vakituinen työ tarjoaa enemmän haasteita ja mahdollisuuden kehittyä uralla.
  • Suorahaku sopii oman alansa rautaisille ammattilaisille. Tarjoamme osaamistasi toivomiisi yrityksiin ja työtehtäviin. Suorahaulla olet mukana hiljaisessa haussa päällikkö- ja johtotason tehtäviin.

특히 현재 libido-al-yag.com 코로나19 및 의료 환경으로 인해 진료를 받지 못하는 국내 환아를 위해 쓰일 예정이다, 디지털컨텐츠/기기 과사용 관련 건강문제에 대한 예방적 임상 개입 권고안 개발. 평균 재원 일수, 병상 이용률, 연간 총 진료비 등 보건의료 수요 및 보건의료서비스 이용 행태, 서울대병원이 선제적으로 운영한 문경 생활치료센터에서는 환자와 의사가 화상전화와 앱을 통해 검사결과를 주고받으며 상담과 진료가 이뤄졌다.

Kun haet kauttamme työpaikkaa, olet halutessasi ehdolla kaikkiin avoimiin tehtäviin. Haastattelemme työnhakijat ja päätämme arvioinnin jälkeen, mitä tehtävää kohden etenemme.

Hakuprosessimme on tehokas ja vaivaton. Olemme käytettävissäsi, vastaamme kysymyksiisi ja annamme sinulle eväitä työssäsi menestymiseen. Kerro millaista työtä haluaisit tehdä ja löydämme sinulle parhaan ratkaisun. Hoidamme hakuprosessin puolestasi ja otamme yhteyttä sinulle parhaiten sopiviin työnantajiin.

Avoimet työpaikat

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä valtakunnallisesti ympäri Suomen. Meille hakijakokemus on tärkeää, siksi vastaamme kaikille hakijoillemme ja pidämme sinut tiiviisti mukana rekrytoinnin edetessä.

MaatalouslomittajaPohjois-Savo
Haemme ammattitaitoisia maatalouslomittajia lypsykarjatiloille. Lomittajalla tulee olla työkokemusta tai alan koulutus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä asema-, parsi- tai robottinavetoissa sekä työkoneiden käyttötaitoa (LT, liikennetraktorin ajokortti). Edellytyksenä on myös sujuva suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito. Lomittajalla tulee olla käytössään oma auto
Optiko/OptometristiHelsinki
Tehtävässä työskentelet optikkoparisi kanssa pääkaupunkiseudun alueella. Työpaikkanasi toimii optikkoliikkeeksi varusteltu auto, jonka kanssa optikot siirtyvät asiakkaiden luokse ennalta sovittuna ajankohtana. Vastuullasi ovat näöntutkimukset, myyntitehtävät ja myymälän hoito. Tärkeimpänä asiakaskohderyhmänä ovat yritysten henkilöstö.  Työ on liikkuvaa ja työympäristö muuttuva, joten jokainen työpäivä on erilainen perinteiseen myymälätyöhön verrattuna. Pääasiallinen työskentelyaika on arkisin klo 8-16 välillä. Työ ei sisällä asiakastapaamisten varaamista.
HitsaajaPohjois-Savo
Työtehtävässä edellytetään: – hitsaajan perustaitoja – sujuvaa englannin kielen taitoa – voimassa olevaa työturvallisuuskorttia – B-ajokorttia voimassa olevaa tulityökorttia – positiivista asennetta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta – kokemusta hitsaajan töistä – voimassa olevia hitsausluokkia
TaksinkuljetajaHelsinki
Etsitään vakituisia taksinkuljettajia Lähitaksin autoon aamu- ja iltavuoroon. Etsimme reippaita ja palvelualttiita työntekijöitä. Auton noutopaikka sovittavissa ja aloitus het

MetsuriPohjois-Savo
Haetaan kokemusta omaavaa metsuria raivaus- ja taimen istustyöhön. Työkohteet Kiuruvesi ja Iisalmi ympäristössä
KirvesmiesSavo
Haetaan ammattitaitoista Kirvesmiestä/ Rakennusmiestä  tiimiimme.
Etsimme omatoimista, huolellista, joustavaa rakennusalan ammattilaista. Työtehtävät ovat monipuolisia, joita tehdään riippuen työmaasta yksin tai yhdessä. Kokemus on eduksi.

Tienaa 400€ löytämällä kaverille töitä. Kysy lisää

TYÖNTEKIJÄT OVAT TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Pyrimme löytämään työntekijöillemme aina heidän osaamistaan vastaavia tehtäviä ja kauttamme ohjautuu työntekijöitä säännöllisesti asiakkaillemme vakituisiin työsuhteisiin.

Yhteystietot

Phone: +372 56765455